Welkom op de trouwblog van Mooiemam

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

"Loke met een L"

Mijn naam is Loke Smits, geboren op 8 augustus 1983 in Hasselt. Sinds 2011 ben ik mama van Floris en al een tijdje zoek ik mijn weg als Mrs Brightside in co-ouderschap, aan de zijde van mijn lief Jeroen, familie en vrienden. Ik armworstel tussen werk en was door met snottebellen en peuterpuberteit. In een leuk kleedje welteverstaan, en dat mag je letterlijk en figuurlijk nemen. In de zomer van 2016 werd ik opnieuw fiere mama van Will, de kleine broer van Floris. Ik ben dol op shoppen, reizen, family time en bubbels. Op mijn website deel ik regelmatig lief en leed, vaak met een knipoog naar muziek.

  Just us


"Mooiemam"

De geboorte en eerste weken met Floris waren intens. In een paniekaanval genre doe-ik-dit-mama-zijn-wel-goed veegde mijn zus een restje mascara van mijn wang en troostte me met 'mooie mam'. Ook al zei ze dat tegen een hoopje sweatpants met halfopen borstvoedingsbeha en waarschijnlijk ongepoetste tanden (sorry, sis)... Haar punt was dat ik deed wat ik kon voor die kleine prins, en dàt maakte me 'mooi'. Cheesy? No way. Simpelweg een waarheid als een (melk)koe. Als uitlaatklep begon ik mijn avonturen als nieuwe mama neer te schrijven. Zo'n 400 posts en anderhalf jaar als columniste in Jet Magazine later is mooiemam.be een feit.

 

wij

boys love


 

Leave your mark

logo drawingHet logo van Mooiemam is gebaseerd op mijn lieve Mamy; de mama van mijn mama en tevens mijn grootste bron van inspiratie. Ze is een van de slimste, sterkste, meest ondernemende, onafhankelijke en creatieve vrouwen die ik ooit heb ontmoet. Zelfs op haar 88ste, jawel. Ik draag het Mooiemam-tekentje op mijn voet als tattoo. Het stelt een golfje op zee voor in de vorm van de letter M... "Mamy". Zij woonde vroeger aan de kust, ik spendeerde er vaak mijn vakanties. Maar ook sinds de geboorte van Floris ga ik er vaak op bezoek.  Zeelucht, zand tussen mijn tenen, het geluid van de golven... muziek in mijn oren. Wat mij betreft het beste kuuroord ter wereld.

 

Mamy <3

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

/  Copyright 2019 © Mooiemam  /  disclaimer  /