Welkom op de trouwblog van Mooiemam

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Disclaimer

1.   Gebruiksvoorwaarden

Alle aangeboden informatie die vanaf mijn blog verzameld wordt is voor eigen risico. Je leest mijn blog uit vrije wil. Indien er toch iemand jou verplicht op een of andere manier om mijn blog te lezen en je wil dit niet, neem dan even contact op met mij. Ik zal dan die persoon verzoeken om jou niet meer lastig te vallen (alhoewel mijn blog wel erg leuk is hoor).

2.   Copyright Policy

Ik ben de wettelijke copyright houder van al het materiaal op mijn blog . Het is dus niet toegestaan de inhoud te gebruiken om te her-printen of publiceren zonder mijn geschreven toestemming. Het is fijn dat je mijn blog zodanig interessant vindt dat je er een stukje van wil gebruiken, waarvoor dank, maar vraag het eerst even. 

3.   Vrijwaring

Alle informatie die op mijn blog wordt aangeboden is voor vermaak bedoeld en ik bied dus geen medische, juridische of ander professioneel advies. Blogposts in verband met het moederschap kunnen meningen bevatten die misschien niet overeen komen met andere meningen. Dit is gebaseerd op eigen ervaringen en kunnen misschien niet toepasbaar zijn voor anderen. 

4.   Privacy Statement

Ik zal je persoonlijke of contactgegevens niet aan een ander bedrijf verkopen. Ook zal ik je niet op spam lijsten plaatsen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van adverteerders of mensen die reacties op mijn blog schrijven. 

5.   Reserve Rechten

Ik heb het recht om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen (te gaan naar een betaald platform) op eigen discretie.

6.   Adverteerders en Sponsors

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Indien je producten koopt via links vanaf mijn blog en er treden problemen op met de verkoop, gelieve je te wenden tot het bedrijf. ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele disputen. 

7.   Acties en Advertorials

Ik maak gebruik van banners, links en kortingsacties via Affiliate4you. Het is mogelijk dat ik een kleine commissie ontvang indien er iets gekocht wordt via deze blog. Ik deel enkel links en promoties indien ik zelf achter de website en hun producten sta.

/  Copyright 2019 © Mooiemam  /  disclaimer  /